.st0{fill:#FFFFFF;}

SEO Szakértő

Balogh Árpád – SEO Szakértő

 június 23, 2017

By  MrHusky

Balogh Árpád SEO Szakértő Szia!

Balogh Árpád vagyok, keresőoptimalizálási (SEO) szakértő. Ha ezen az oldalon jársz, akkor bizonyára olyan szakembert keresel, aki az első oldalra és előkelő pozícióba tudja helyezni a weboldalad. Mondanám, hogy zárd be a Google találati listát, mert megtaláltad akit keresel, de beszéljen helyettem a tapasztalatom.

Hogyan születik a SEO szakértő?

dr evil mutatja, hogy seo szakértő vagyok

 

Amit itt fontos megjegyeznem, hogy nagyon sok ember hívja magát SEO szakértőnek, miután elolvasott két az iparághoz tartozó cikket és van egy alapfogalma az On-Page beállításokról.

A SEO-t nem tanítják az egyetemen (sajnos), és elmondhatjuk azt is, hogy aki szimplán elvégzett egy itthoni SEO tanfolyamot, sem rendelkezik olyan naprakész információkkal amelyekkel betudja magát biztosítani a bekövetkező algoritmus változások ellen. SEO Szakértő csak abból lehet, aki folyamatosan képzi magát, figyeli a híreket, és TESZTEL.

Mint mindent, a SEO-t is könnyű elvégezni elméleti síkon, viszont a valóságban csak az számít, hogy amiket teszel, ténylegesen pozíció javulást fognak-e okozni, vagy esetlegesen sikerül összeszedned vele egy fincsi Google büntetést.

Hogyan kezdődött, hogyan lett belőlem SEO szakértő?

Hűha, ez a kérdés most elég drámaian hangzott, de minden egy hűvös délutánon kezdődött, 2010-ben, mikor először kerestem arra a kulcsszóra, hogy “how to make money online”. Gondolhatod, hogy miért nem arra kerestem, hogy “hogyan keressek pénzt az interneten”. Azért nem, mert már tudtam akkor is, hogy a Magyarországon lévő ilyen oldalak 99%-a valamilyen MLM rendszert rejt maga mögött, ezért hagyatkoztam inkább a külföldi fórumokra. Pár óra böngészés után találtam arra a szóra, hogy keresőoptimalizálás, angolul Search Engine Optimization, és hát mit ne mondjak, szerelem volt első látásra.

Miután elolvastam több oldalnyi anyagot a SEO-ról, és rájöttem, hogy milyen egy szuper dolog ez, valahogy így nézhettem ki:

férfi meglepődik

Rájöttem, hogy milyen szuper dolog is ez a keresőoptimalizálás és mit ne adjon isten, akkoriban még elég volt, ha telepakoltad a weboldaladat kulcsszavakkal és ráküldtél egy rakat backlinket, puff első helyen is voltál. Miután létrehoztam pár ilyen oldalt, örültem mint majom a farkának, hogy én mekkora egy szakértő vagyok, ilyen hamar sikerült beletanulnom a szakmába. Természetesen, egy algoritmus frissítéssel ugrott az összes oldalam, de a hibákból tanul az ember és ez az a tapasztalat, amit semmilyen tanfolyamon nem kapsz meg.

Ezután több mastermind csapatba csatlakoztam, ahol több millió dolláros ügynökségeket vezető emberektől tanulhattam meg azokat a dolgokat, amiket a konkurencia nem tud, ezzel is előnyt kovácsolva. Kiemelném, hogy nem tanfolyamon vettem részt, hanem a saját és ügyfeleim weboldalának első oldalára hozásával gyűjtött tapasztalat által kovácsolódtam Keresőoptimalizálási szakértővé.

Köszönhetően annak, hogy külföldi oldalakon, ügyfelekkel dolgozva tanultam ki a szakma csínját-binját, olyan tapasztalat illetve tudáshoz jutottam, amely meghatározó ezen a területen a sebesség és a pozíció megtartása céljából.

Bár 2010 óta nagyon sok dolog történt a Google algoritmusával és sokkal nehezebb lett az első oldalra kerülni, még mindig nem lehetetlen, csak az időtartam nőtt, ami szükséges hozzá. Jelenleg Magyarországon még sokkal nagyobb tered van arra, hogy az első oldalra kerülj a konkurencia hiánya miatt, illetve itt még kicsit butácskább az algoritmus, mint a nagyobb külföldi társaik (US,UK).

Ha meggyőztelek

Ha úgy gondolod, hogy velem szeretnél dolgozni, akkor kérj egy Ingyenes SEO Elemzést és beszéljünk a honlapodról. Mindent megfogok tenni annak érdekében, hogy az első oldalra kerüljön a weboldalad és azért, hogy letudd gyűrni a konkurenciát.

Ha nem vagyok szimpatikus, akkor sincs semmi gond, nyugodtan nézd át az oldalon található tippeket, cikkeket. Remélem, hogy segíteni fognak és tájékozottabb leszel, ha másik szakembert választasz.

 

 

 

MrHusky


Your Signature

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

>